Garancija na Vozilo kao Obećanje Kvaliteta: 12 Meseci Zaštite

9 Apr by Best Car Tim

Garancija na Vozilo kao Obećanje Kvaliteta: 12 Meseci Zaštite

Kroz ovaj tekst, detaljno ćemo vas upoznati sa jedinstvenom garancijom koju nudimo na svako vozilo iz našeg asortimana. Obećavamo ne samo izuzetan izbor automobila, već i mir uma koji dolazi sa 12 meseci garancije na motor i menjač, bez pratećih agregata.

 

Šta Naša Garancija Pokriva

Razumemo važnost pouzdanosti kada je reč o kupovini polovnih vozila. Zato smo odlučili da svakom kupcu pružimo dodatnu sigurnost kroz garanciju koja traje punih 12 meseci. Ali, šta tačno podrazumeva naša garancija?

Motor: Srce svakog automobila, motor, pod našom je garancijom. Ovo uključuje sve velike komponente motora, kao što su blok motora, glava cilindra, klipni prstenovi, radilica, bregasta osovina, ventili i klipovi.

Menjač: Kao ključni deo vašeg vozila koji omogućava glatko prenošenje snage motora do točkova, menjač je takođe pokriven našom garancijom. Bilo da je reč o manuelnom ili automatskom menjaču, zaštićeni ste od velikih kvarova.

Važno je napomenuti da garancija ne pokriva prateće agregate. To znači da elementi poput alternatora, startera, pumpi (vodene, goriva, uljne), dizni i turbo kompresora nisu obuhvaćeni ovom garancijom.

 

USLOV ZA GARANCIJU: Veliki servis odrađen kod nas za vozila sa kilometražom većom od 100.000 km.

 

Kako Iskoristiti Garanciju

U slučaju da doživite problem sa motorom ili menjačem vašeg vozila u periodu garancije, postupak za korišćenje garancije je jednostavan i transparentan. Evo koraka koje treba da sledite:

  1. Kontaktirajte nas: Pozovite nas na telefon, ili nam pošaljite e-mail
  1. Dijagnostika: Vaše vozilo će biti pregledano od strane naših stručnih mehaničara kako bi se utvrdio tačan problem
  1. Popravka: Ako problem podleže garanciji, izvršićemo potrebne popravke bez dodatnih troškova za Vas

 

Zašto Izabrati “Best Car

Odlučili smo da ponudimo ovu garanciju jer verujemo u kvalitet vozila koja prodajemo. Ova garancija nije samo dokaz našeg poverenja u ponuđene automobile, već i naš način da pokažemo posvećenost zadovoljstvu naših kupaca.

Kod nas svako vozilo prolazi temeljnu proveru pre nego što postane dostupno za prodaju. Osim što garantujemo za motor i menjač, naš tim je posvećen tome da svaki kupac dobije automobil koji najbolje odgovara njegovim potrebama, stilu i budžetu.

 

Zaključak

Kupovina vozila sa garancijom na motor i menjač u trajanju od 12 meseci je odluka koja nudi mir uma i sigurnost. Naš cilj je da osiguramo da svaki kupac dobije ne samo automobil koji želi, već i zaštitu koju zaslužuje. Posetite nas danas i pronađite svoje savršeno dostavno vozilo uz dodatnu sigurnost koju pruža naša garancija.