O NAMA


BEST CAR ima višegodišnje iskustvo u prodaji polovnih KOMERCIJALNIH VOZILA,  lakih teretnih kombi vozila, kao i kombinovano putničko teretnih vozila kupljenih od vodećih evropskih lizing kompanija.

Samim tim smo postali jedna od vodećih firmi na našim prostorima specjalizovani za prodaju KOMERCIJALNOG PROGRAMA.

Sva naša vozila imaju bogat istorijat servisa, jer je za svako vozilo servis uključen u cenu mesecnog zakupa kod pomenutih Lizing kompanija od kojih kupujemo vozila.

Naše uspešno poslovanje se zasniva na poštovanju potreba kupaca, tako da našim potencijalnim kupcima garantujemo originalnost pređene kilometraže.

Ukoliko se odlučite za kupovinu našeg vozila dajemo pismenu garanciju 12 meseci na motor i menjač.

Omogućili smo kupovinu vozila na lizing preko nasih partnerskih lizing kuca, po izuzetno povoljnim kamatama sa dosta ubrzanim odobrenjem LIZINGA.

Takodje svakom kupcu nudimo servis svih vozila u našem servisu  po izuzetno povoljnim uslovima za sva vozila kupljena kod nas.

Pronađite nas na Google mapi i posetite naš auto plac.

Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu, kao i na koji način možemo da unapredimo svoj rad da bi iskustvo naših klijenta u saradnji sa nama bilo na najvišem nivou. Bili bismo vam veoma zahvalni da nam ostavite pozitivnu ocenu i vaše iskustvo na našoj Google poslovnoj stranici klikom na ovaj link.