AUTO KREDIT ZA PRAVNA I FIZIČKA LICA


Razmišljate o kupovini novog vozila za Vaše poslovanje ili lične potrebe? U Best Car-u nudimo prilagođene auto kredite za pravna i fizička lica. Sa našim povoljnim kreditnim uslovima, sticanje vlasništva nad vozilom je brzo i jednostavno.

krediti za komercijalna vozila za pravna i fizicka lica

Otkrijte raznovrsne finansijske opcije koje vam omogućavaju da izaberete savršeno polovno vozilo koje odgovara Vašim specifičnim zahtevima. Bez obzira da li vam je potrebno komercijalno vozilo za Vaše preduzeće ili komforno putničko vozilo za ličnu upotrebu, naša ponuda auto kredita je tu da podrži Vaše ciljeve.

KREDIT ZA PRAVNA LICA

Kredit za pravna lica predstavlja efikasan način finansiranja vozila kroz saradnju sa bankama u Srbiji. Slično finansijskom lizingu, ali s ključnom razlikom – kredit omogućava odmah sticanje vlasništva nad vozilom. Vaša kreditna sposobnost je osnova za odobravanje kredita, a uslovi kreditiranja variraju zavisno od banke.

Proces je jednostavan: izaberete vozilo iz naše ponude, dobijete profakturu, a zatim sa kompletnom dokumentacijom posetite banku kako biste dogovorili uslove kredita. Naš tim je tu da vam pruži podršku i savet u procesu izbora vozila i pripreme dokumentacije.

Za vozilo koje ste odabrali dobićete profakturu, i sa potrebnom dokumentacijom trebate otići u banku i dogovoriti uslove koji Vam odgovaraju.

 

KREDIT ZA FIZIČKA LICA

auto kredit za pravna lica auto plac Best Car Topola

Kredit za fizička lica omogućava vam da lako dođete do željenog vozila uz povoljne finansijske uslove. U saradnji sa vodećim bankama, nudimo prilagođene kreditne opcije koje odgovaraju vašim individualnim potrebama i finansijskim mogućnostima. Bilo da ste zainteresovani za novi automobil ili polovno vozilo, naša ponuda kredita pokriva širok spektar vozila. Proces dobijanja kredita je transparentan i prilagođen vama – od odabira vozila, pripreme neophodne dokumentacije do finalizacije kreditnog ugovora.

Pored opcije kupovine vozila putem auto kredita, nudimo vam i fleksibilnu alternativu – operativni lizing (Full Rent). Ova opcija vam omogućava korišćenje vozila bez brige o njegovom održavanju i dugoročnim obavezama. Sa operativnim lizingom, uživate u prednostima posedovanja vozila, ali bez dodatnih troškova vlasništva. Idealno rešenje za one koji traže privremenu, ali efikasnu mobilnost za svoje poslovanje ili lične potrebe.

U Best Car-u smo posvećeni tome da vam pružimo sve potrebne informacije i podršku tokom celog procesa kreditiranja. Za više informacija o kreditima za pravna i fizička lica, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u pronalaženju najboljeg rešenja za finansiranje vašeg novog vozila. Ukoliko imate neka pitanja, slobodno nas kontaktirajte.