Finansijski lizing


Lizing predstavalja ugovorni odnos koji korisniku lizinga omogućava korišćenje vozila, koje se nalazi u vlasništvu lizing kuće u zamenu za plaćanje ugovorenih mesečnih rata lizinga.  Predstavlja jedan od najoptimalnijih načina finansiranja vozila. Veoma je jednostavna i transpatentna finansijska ponuda, koju je moguće realizovati bez dodatnih garancija.   

Finansijski lizing je jedan vid kredita, a glavna prednost je niža cena u odnosu na sve kredite. Pogodan je za preduzeća koja žele vozilo amortizovati u poslovnim knjigama, jer se vozilo evidentira kao finansijska imovina (osnovno sredstvo), a kamate i naknade se tretiraju kao finansijski rashod u bilansu uspeha preduzeća.   Ukoliko izaberite lizing kao način finansiranja, možete doći do vašeg vozila u tri koraka:

  1. Odaberete željeno vozilo, 
  2. Potpišete ugovor o lizingu, 
  3. Koristite vozilo tokom trajanja lizinga, uz otplatu mesečnih rata.  

Isplatom poslednje rate postajete vlasnik vozila bez dodatnih troškova.   Da biste mogli da aplicirate za lizing vozila, neophodno je da vaše preduzeće:  

  • posluje u periodu od minimum 30 meseci, odnosno da poseduje dva kompletna završna računa,
  • poseduje pozitivne bilanse i da nije bilo u blokadi, kao i njegov zakonski zastupnik.

  Ukoliko ispunjavate ove kriterijume, možemo vam ponuditi lizing po sledećim uslovima:  

  • 4% kamatna stopa na godišnjem nivou,
  • 20 – 50% učešća, 
  • Vozilo mora biti osigurano kasko osiguranjem u dužini trajanja ugovora o lizingu,
  • Najstarije vozilo koje se može finansirati je u proseku 5 godina starosti.
  • Nakon isplate poslednje rate postajete vlasnik vozila bez dodatnih troškova za prenos vlasništva.

  Pronađite željeno vozilo i pošaljite nam Upit za lizing. U najkraćem roku dostavićemo vam konkretnu ponudu po vašoj meri od lizing kuće.   Ukoliko i dalje imate neke nedoumice ili su vam potrebne neke dodatne informacije, kontaktirajte nas i mi ćemo vam objasniti sve što je potrebno i kreirati idealnu ponudu za vas.

vozila-bestcar